Följ

Kan jag boka en parkering mot betalning?

Alla användare kan reservera en parkeringsplats på webbplatsen TravelCar via fliken "parkering mot betalning".
Användaren måste fylla i webbformuläret för att reservera en parkeringsplats.
Efter validering av formuläret måste användaren betala online eller via ett Paypal-konto eller med information från hans/hennes kreditkort.

Om du behöver mer information är du välkommen att ställa dina frågor på contact@travelcar.com