Voertuig ophalen

Op het einde van uw boeking variëren de procedures naargelang het geboekte parkeerterrein waar uw voertuig zich bevindt. Het kan zijn dat u wordt begroet door een TravelCar-medewerker ter plekke, door een partner of een automatische terminal.

In elk geval is alles voorzien en naargelang uw parkeerterrein zal alle praktische informatie u vooraf verstrekt worden in de mails en boekingskits die toegankelijk zijn vanaf uw persoonlijke zone zodra uw reservering bevestigd is.

Als u na ontvangst van deze informatie nog vragen hebt over de manier waarop uw voertuig wordt bewaard, is onze customerservice beschikbaar voor alle informatie