Voertuig ophalen

Op het einde van uw boeking variëren de procedures naargelang het geboekte parkeerterrein waar uw voertuig zich bevindt. Het kan zijn dat u wordt begroet door een TravelCar-medewerker ter plekke, door een partner of een automatische terminal.

In elk geval is alles voorzien en naargelang uw parkeerterrein zal alle praktische informatie vooraf verstrekt worden in de mails en boekingskits die toegankelijk zijn vanaf uw persoonlijke ruimte zodra uw reservering bevestigd is.

Als u na ontvangst van deze informatie nog vragen hebt over de manier waarop uw voertuig wordt bewaard, is onze klantendienst beschikbaar voor alle informatie

Als u meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om ons uw vraag te stellen via [email protected]