Volgen

Kan ik een betaalde parkeerplaats reserveren?

Elke gebruiker kan een parkeerplaats reserveren op het terrein van TravelCar via het tabblad "betaald parkeren".

De gebruiker moet het onlineformulier invullen om een ​​parkeerplaats te reserveren.

Na bevestiging van het formulier moet de gebruiker online betalen, ofwel via een PayPal-account ofwel door middel van zijn creditcardgegevens.

 

Als u meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om ons uw vraag te stellen via contact@travelcar.com

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.