Naar het parkeerterrein

De parkeerterreinen die samenwerken met TravelCar bevinden zich op slechts enkele minuten van de luchthavens, stations en havens waar u uw voertuig reserveert.

Parkeerterreinen die verder liggen van het vliegveld beschikken over pendelbussen.

Zodra u uw parkeerplaats hebt gereserveerd, krijgt u toegang tot alle benodigde informatie om het parkeerterrein te bereiken alsook het telefoonnummer van de pendelbus die u komt ophalen, zodat u zich naar de terminal kunt begeven zodra u uw voertuig geparkeerd hebt.